Balletlærere

 Marjolein Thur 

Marjolein er vores underviser på holdene Klassisk Ballet 0, 1, 3, 4, 5 og Balletfitness for voksne.

Marjolein er balletpædagog, koreograf og tidligere professionel danser. Hun har en Bachelor i balletpædagogik fra Codarts University for the Arts i Rotterdam.

Hendes professionelle karriere startede hos Folkloristisk Dansteater i Amsterdam og den hollandske TV-ballet i Hilversum. Hun var også fastansat som balletpædagog hos Kulturskoler i Den Haag og Rotterdam i Holland.

Foruden Holland har Marjolein danset på de store scener over hele verden; Lido i Paris, MGM i Las Vegas, Scala i Spanien, Sheraton i Hong Kong, New Otani i Tokyo og Hallandale Teater i Miami.

Derudover har hun tidligere undervist i klassisk ballet og moderne dans på efterskoler og højskoler – bl.a. i Oure, Ryslinge og på Langeland.

Hun startede Village Ballet i 1998 og drev skolen indtil 2016, hvor Nyborg Kommune tog over.

 

 Christina Dyekjær

Christina er vores underviser på holdene Klassisk Ballet  2 og Moderne Ballet 1 og 2. Herudover underviser hun også på danselinjen på Skolerne i Oure.

Hun har en Bachelor i Contemporary Scene dans fra skolen DANCEWORKS Berlin og har ligeledes gennemført danseuddannelser i Rom og New York. Hun har undervist både børn og voksne.

Du kan læse om vores dansehold her.