Balletlærere

Marjolein Thur

Marjolein er vores underviser på holdene Klassisk Ballet 0, 1, 3, 4, 5 og Balletfitness for voksne.

Marjolein er balletpædagog, koreograf og tidligere professionel danser. Hun har en Bachelor i balletpædagogik fra Codarts University for the Arts i Rotterdam.

Hendes professionelle karriere startede hos Folkloristisk Dansteater i Amsterdam og den hollandske TV-ballet i Hilversum. Hun var også fastansat som balletpædagog hos Kulturskoler i Den Haag og Rotterdam i Holland.

Foruden Holland har Marjolein danset på de store scener over hele verden; Lido i Paris, MGM i Las Vegas, Scala i Spanien, Sheraton i Hong Kong, New Otani i Tokyo og Hallandale Teater i Miami.

Derudover har hun tidligere undervist i klassisk ballet og moderne dans på efterskoler og højskoler – bl.a. i Oure, Ryslinge og på Langeland.

Hun startede Village Ballet i 1998 og drev skolen indtil 2016, hvor Nyborg Kommune tog over.

 Christina Dyekjær

Christina er vores underviser på holdene Moderne Ballet 1 og 2. Herudover underviser hun også på danselinjen på Skolerne i Oure.

Hun har en Bachelor i Contemporary Scene dans fra skolen DANCEWORKS Berlin og har ligeledes gennemført danseuddannelser i Rom og New York. Hun har undervist både børn og voksne.

Helio Porcaro De Neergaard

Helio er vores underviser på Klassisk Ballet 2 holdet. Herudover underviser han også på danselinjen på Skolerne i Oure.

Han er Professor i Klassisk Ballet fra Frankrig og har en MA i Dansens Æstetik og Historie, Københavns Universitet. Han har international undervisningserfaring fra Frankrig, Norge, Brasilien, Argentina, Tunesien og har undervist på Det Kongelige Teaters Balletskoles talentcenter i Esbjerg og var med til at opstarte Billund Balletskole.

Skal du melde afbud til undervisning? Se kontaktoplysninger på vores undervisere her, så du kan sende en sms.

Du kan læse om vores dansehold her.