Velkommen til Village Ballet

 

Nye tider til hold Klassisk 0 og hold Klassisk 1 

Klassisk 0:
Begynder 60 min. Lørdag 9.30-10.30
Klassisk 1 :
Begynder 60 min. Lørdag 10.45-11.45

Indledende info om Julegalla 2017

Planlægningen af julegalla søndag d. 3. december er i fuld gang. Der er generalprøve i Bastionen, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg
lørdag d. 2. december kl. 13.30 – 16.30. Denne lørdag er der ingen undervisning på klassisk 0 og klassisk 1.

Søndag d. 3. december skal børnene møde i Bastionen kl. 13.30 og forestillingen begynder kl. 14.30.
Yderligere oplysninger om julegalla følger.

 

Ny underviser i Moderne Dans

Village Ballet – Nyborg har ansat Simone Svane som ny underviser i Moderne Dans. Simone er 22 år og har en bachelor i dans fra Institute of the Arts i Barcelona.

Sommerballet 2017

Sæsonen sluttede, traditionen tro, med den festlige sommerballet søndag 18. juni på Bastionen, se udvalgte billeder skiftende på forsiden.
Tak for en dejlig dag og vel mødt til en ny sæson med start fra mandag d. 4. september i Landporten.

 

Village Ballet bliver til Village Ballet – Nyborg

I efteråret 2017 flytter Village Ballet til Nyborg som en del af Nyborg Bibliotek og skifter i den forbindelse navn til Village Ballet – Nyborg. Resten af sæsonen fortsætter som planlagt med de eksisterende hold i dansestudiet i Svindinge. Efter sommerferien startes der op i den nyrenoverede dansesal i Landporten i Nyborg. Der vil være tilmelding via hjemmeside fra maj 2017. Vi glæder os til at tage imod jer i Nyborg.

Balletskolen til Kulturnatten

Balletskolen medvirkede naturligvis til Kulturnatten i Nyborg fredag den 19. maj. Vi optrådte på den store scene på Torvet og præsenterede næste års program.

 

Balletskolen på Det Kongelige TeaterKongelig Ballerina

Den 5. marts fik vores dygtige dansere chancen for det helt store gennembrud på Danmarks nationale balletscene. Det var en betagende oplevelse fyldt med kreativitet og flotte magiske Harry Potter tableauer. Til højre ser i brevene svæve elegant ind til den unge troldmand in spe.