Dansehold

Balletkarrusel (begyndere)

Det er dit første møde med ballettens univers og er for dig, der aldrig før har danset ballet. Du går på Balletkarrusel i ét år, hvor du lærer de helt basale elementer i Klassisk Ballet, Moderne Dans og Kreativ Dans. Du får danseredskaber og lærer at udvikle dig kreativt, som i timerne bliver til dansehistorier og koreografier. Du kan starte på holdet det halvår du fylder 6 år og går i 0. klasse. Du går på Balletkarrusel i et år.

Undervisningen varetages af Helio Porcaro De Neergaard og finder sted i Landporten, tirsdage fra 16.00– 17.00 og koster 300 kr. pr. måned.

Klassisk Ballet 1 (begyndere)
Her får du kendskab til ballettens univers og som 7 – 8 årig, hvor du går i 1. og 2. klasse, er du ved at udvikle forståelsen for ballet og har lyst til at gå videre med det.
Du går på Klassisk Ballet 1 i to år.
Undervisningen varetages af Helio Porcaro De Neergaard og finder sted i Landporten, torsdage fra 16.00 – 17.00 og koster 300 kr. pr. måned.

Klassisk Ballet 2 (begyndere og let øvede)
Du begynder nu at kunne de grundlæggende trin og positioner og begynder som 9 årig, hvor du går i 3. klasse, at udvikle styrken til lidt længere dansetimer og danseudfordringer. Du går på Klassisk Ballet 2 i et år.
Undervisningen varetages af Helio Porcaro De Neergaard og finder sted i Landporten, onsdage fra 17.30 – 18.45 og koster 350 kr. pr. måned.

Klassisk Ballet 3 (let øvede)
Du er fortrolig med de grundlæggende trin, kan danse basale koreografier og er 10 år og går i 4. klasse. Du går på Klassisk Ballet 3 i et år.
Undervisningen varetages af Helio Porcaro De Neergaard og finder sted i Landporten, tirsdage fra 17.15-18.30 og koster 350 kr. pr. måned.

Klassisk Ballet 4 (let øvede og øvede)
Du er velbevandret i den klassiske ballets grundtrin og basale koreografier og er klar til flere udfordringer. Eller du er motiveret fra anden dans eller gymnastik til at danse klassisk ballet. Du er 11-13 år og går i 5. og 6. klasse. Du går på Klassisk Ballet 4 i to år.
Undervisningen varetages af Helio Porcaro De Neergaard og finder sted i Landporten, mandage fra 16.30 – 17.45 og koster 350 kr. pr. måned.

Tåspids intro og træning (begyndere og let øvede)
Dette hold er et supplement til Klassisk Ballet 4. Du har lyst til at danse på tåspids, hvilket vi træner og styrker fødderne til. 
Undervisningen varetages af Helio Porcaro De Neergaard og finder sted i Landporten, mandage fra 18.00 – 18.30 og koster 500 kr. pr. måned inkl. Klassisk Ballet 4 holdet.

Klassisk Ballet 5 (øvede)
Du er en øvet og erfaren danser – også gerne på tåspids, er 13-15 år og går i 7. 8. og 9. klasse.. Ballettens sprog i bevægelse og ord er en naturlig del af din dans. Det tekniske niveau er højt og tempoet ligeså. Der er en forventning om, at du kommer velforberedt til undervisningen.
Undervisningen varetages af Helio Porcaro De Neergaard og finder sted i Landporten, torsdage fra 17.15 – 18.45 og koster 400 kr. pr. måned.

Moderne Ballet (begyndere og øvede)
Du har lyst til at lære den moderne ballet at kende og har måske danset klassisk ballet eller anden dans tidligere. Eller du er velbevandret i den moderne ballets udtryksformer og kan kombinere og udføre komplekse koreografier. Undervisningen er baseret på Graham teknik og dens afsporing samt improvisationsteknikker. Du har lysten til at udtrykke dig gennem den moderne ballet. Du er minimum 11 år og går i 5. klasse. 
Undervisningen varetages af Helio Porcaro De Neergaard og finder sted i Landporten,
tirsdage fra 18.45 – 20.00 og koster 350 kr. pr. måned.

Klassisk Ballet Ungdom (let øvede og øvede) Holdet er pt. ikke oprettet, men kontakt os gerne hvis du er  interesseret.

Du er ung – min. 16 år og går i 10. klasse eller i gang med en ungdomsuddannelse. Du er en øvet danser – og evt. på tåspids. Ballettens sprog i bevægelse og ord er en naturlig del af din dans eller du har flere års erfaring fra anden dans eller rytmisk gymnastik. Niveau er og tempoet er højt. Der er en forventning om, at du kommer velforberedt til undervisningen.

Undervisningen varetages af Helio Porcaro De Neergaard og finder sted i Landporten onsdage fra 19.00 – 20.15 og koster 350 kr. pr. måned.

Er du i tvivl?
Er du i tvivl om hvilket hold du eller dit barn passer ind på, kan du kontakte Camilla Røm på car@nyborg.dk. For interesserede eller nye elever, er der altid mulighed for at få 2 gratis prøvetimer.  

Se priser her

Tilmeld dig Village Ballet-Nyborg her 

Se vores ferie- og forestillingsplan her

Går man på flere hold er der 25 % rabat på det dyreste hold.