Dansehold

Klassisk 0 (begyndere)
Er dit første møde med ballettens univers og du lærer de helt basale elementer i den klassiske ballet.
Du kan starte her i det halvår du fylder 6 år. Du går på Klassisk ballet 0 i et år.
Undervisningen varetages af Marjolein Thur og finder sted i Landporten, torsdage fra 16.15 – 17.15 og koster 300 kr. pr. måned.

Klassisk 1 (begyndere og let øvede)
Her får du kendskab til ballettens univers og som 7 – 9 årig er du ved at udvikle forståelsen for ballet og har lyst til at gå videre med det.
Du går på Klassisk ballet 1 i to år.
Undervisningen varetages af Marjolein Thur og finder sted i Landporten, torsdage fra 17.30 – 18.30 og koster 300 kr. pr. måned.

Klassisk 2 (begyndere og let øvede)
Du begynder nu at kunne de grundlæggende trin og positioner og begynder som 9 årig at udvikle styrken til lidt længere dansetimer og danseudfordringer. Du går på Klassisk ballet 2 i to år.
Undervisningen varetages af Christina Dyekjær og finder sted i Landporten, tirsdage fra 16.15 – 17.30 og koster 350 kr. pr. måned.

Klassisk 3 (begyndere og let øvede)
Du er velbevandret i den klassiske ballets grundtrin og basale koreografier og er 11 – 13 år, og du har lyst til flere udfordringer. Du går på Klassisk ballet 3 i to år.
Undervisningen varetages af Marjolein Thur og finder sted i Landporten, onsdage fra 18.00 – 19.15 og koster 350 kr. pr. måned.

Klassisk 4 (begyndere og let øvede)
Du er ung og minimum 13 år og er velbevandret i hele den klassiske ballets univers og kan overskue og udføre komplekse koreografier. Eller du er motiveret fra anden dans eller gymnastik til at danse klassisk ballet.
Undervisningen varetages af Marjolein Thur og finder sted i Landporten, onsdage fra 20.00 – 21.15 og koster 350 kr. pr. måned.

Tåspids Intro og Træning (begyndere og let øvede)
Dette hold er et supplement til Klassisk 3 og Klassisk 4. Du har lyst til at danse på tåspids, hvilket vi træner og styrker fødderne til. 
Undervisningen varetages af Marjolein Thur og finder sted i Landporten, onsdage fra 19.15 – 19.45 
Klassisk ballet 3 og Klassisk ballet 4 inkl. tåspids koster 500 kr. pr. måned.

Klassisk 5 (erfarne)
Du er en erfaren danser – også på tåspids. Ballettens sprog i bevægelse og ord er en naturlig del af din dans. Det tekniske niveau er højt og tempoet ligeså. Der er en forventning om, at du kommer velforberedt til undervisningen.
Undervisningen varetages af Marjolein Thur og finder sted i Landporten, fredage fra 16.30 – 18.00 og koster 400 kr. pr. måned.

Moderne ballet 1 (begyndere og let øvede)
Du har lyst til at lære den moderne ballet at kende og har måske danset klassisk ballet eller anden dans tidligere. Du har lysten til at udtrykke dig gennem den moderne ballet. Du er minimum 11 år.
Undervisningen varetages af Chrisina Dyekjær og finder sted i Landporten,
tirsdage fra 19.15 – 20.30 og koster 350 kr. pr. måned.

Moderne 2  (let øvede / øvede)
Du er ung og velbevandret i den moderne ballets udtryksformer og kan kombinere og udføre komplekse koreografier. Undervisningen er baseret på Graham teknik og vi arbejder med improvisation.
Undervisningen varetages af Christina Dyekjær og finder sted i Landporten, tirsdage fra 17.45 – 19.00 og koster 350 kr. pr. måned. 

Balletfitness for voksne  (begyndere og let øvede)
Du har lyst til at styrke og opbygge led og muskler og få god motion. Vi træner ved barren, hvor vi styrker kropsholdning, smidighed og får pulsen op.
Undervisningen varetages af Marjolein Thur og finder sted i Landporten mandage fra 18.00 – 19.00 og koster 300 kr. pr. måned.

Er du i tvivl?
Er du i tvivl om hvilket hold du eller dit barn passer ind på, kan du kontakte Camilla Røm på car@nyborg.dk

Se priser her

Tilmeld dig Village Ballet-Nyborg her 

Se sæsonplan her

Går man på flere hold er der 25 % rabat på det dyreste hold.